5.11.2021

Raad jij wie er op deze foto staat?

Raad jij wie dit is? We geven een tip. Ze was jong toen ze voor het eerst haar stem liet horen. Achteraf gezien was dat een voordeel en doet ze dan ook graag een oproep. Want juist wanneer je jong bent is het belangrijk om je actief in te zetten voor de dingen die er spelen in je omgeving. Het loont. Dat heeft zij inmiddels bewezen...

Merieke Bredewold - Wens4U

Politiek vindt zij net dansen. ”Je doet een stap vooruit en twee opzij. Je kijkt, luistert en denkt na om uiteindelijk samen tot datgene te komen wat het beste is voor de gemeente.” 

Bij haar thuis ging het vaak over politiek. Ze weet dus niet beter. ”Wil je dingen veranderen, of heb je een mening. Laat dan je stem dan horen. Daarnaast was en is je inzetten voor de samenleving een vanzelfsprekendheid. En iets doen voor een ander heel normaal.”

De lokale politiek spreekt haar aan. “Als raadslid raken de dingen die je bereikt de mensen persoonlijk. Wat mij betreft moet ons beleid zich daarom expliciet op het geluk van de inwoners richten. Investeren in welzijn en geluk is een belangrijke opdracht in een tijd waarin steeds meer mensen professionele hulp zoeken voor psychische problemen.”

Meer weten over Merieke en waar zij en haar partij voor staan? Lees haar hele verhaal en kom erachter wat haar drijft!

Heb je een prangende vraag, of dringend verzoek? Stuur haar dan een mail: m.bredewold@raadschagen.nl