Disclaimer
Dit is de website van de gemeenteraad van Schagen. De gemeenteraad is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze actueel en juist te houden. 

Kom je desondanks iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij een reactie bijzonder op prijs. Bij voorbaat hartelijk dank!Privacy
De gemeenteraad van Schagen hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy bij het verwerken van persoonsgegevens in verband met het gebruik van raadzaamschagen.nl. Informatie over bezoeken aan raadzaamschagen.nl worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en niet gebruikt ter identificatie van individuele personen. De naam- en adres- en telefoongegevens die worden opgegeven voor de beantwoording van een e-mail, zullen alleen voor dit doel door de gemeenteraad worden gebruikt.


Covid-19
De informatie op raadzaamschagen.nl is gebaseerd op een wereld zonder Covid-19 maatregelen. Gedurende de periode waarop er wel maatregelen van kracht zijn, kan het zijn dat er aanpassingen zijn in de standaard wijze waarop de gemeenteraad bijvoorbeeld vergaderd, of in contact komt met inwoners.

Alle actuele informatie is te vinden in de berichtgeving die de gemeenteraad verspreidt via de verschillende Social Media platformen of staat in de nieuwsberichten op de website.

Vragen hierover? Neem dan contact op met de Griffie via het mailadres: griffie@schagen.nl.