30.8.2022

De raad staat weer in de startblokken

In volle vaart vooruit. De vakanties zijn voorbij en daarmee ook het reces van de gemeenteraad. Vanavond staat de eerste vergadering van het tweede gedeelte van dit jaar op de planning. Deze eerste is een oordeelsvormende vergadering met een flink volle agenda...

In volle vaart vooruit. De vakanties zijn voorbij en daarmee ook het reces van de gemeenteraad. Vanavond staat de eerste vergadering van het tweede gedeelte van dit jaar op de planning. Deze eerste is een oordeelsvormende vergadering met een flink volle agenda.

Op de agenda onder andere nieuwe huisvesting voor de Reddingsbrigade Sint Maartenszee, waarvoor een delegatie van de brigade zelf aanwezig is om in te spreken. Om zich goed voor te bereiden op deze besluitvorming, gingen en aantal raadsleden en steunfractieleden, samen met de burgemeester en wethouder Cor Quint naar het strand om met eigen ogen te zien en horen waarom die nieuwbouwer wel of niet moet komen.

Nieuwsgierig of de nieuwe plek voor opleiding van de vrijwilligers en stalling van alle materialen er gaat komen? Volg de vergadering via de livestream op raad.schagen.nl, of schuif aan op de publieke tribune.