24.2.2021

Hoe wil jij dat onze gemeente er in de toekomst uitziet?

Hoe de Gemeente Schagen er in de toekomst uitziet, dat bepaalt de gemeente samen met alle inwoners en ondernemers. Wat belangrijk wordt gevonden staat beschreven in de Omgevingsvisie. Fijn wonen, rijk verenigingsleven, waardevolle molens en veilige fietspaden zijn bijvoorbeeld zaken die hier in staan...

Hoe wil jij dat onze gemeente er in de toekomst uitziet?
Praat (online) mee op 1 of 3 maart en deel jouw ideeën!

Hoe de Gemeente Schagen er in de toekomst uitziet, dat bepaalt de gemeente samen met alle inwoners en ondernemers. Wat belangrijk wordt gevonden staat beschreven in de Omgevingsvisie. Fijn wonen, rijk verenigingsleven, waardevolle molens en veilige fietspaden zijn bijvoorbeeld zaken die hier instaan.

In de eerste helft van 2020 heeft de Gemeente Schagen al flink wat gesprekken gevoerd met bewoners en ondernemers. Al deze gesprekken zijn opgetekend in een eerste versie van die Omgevingsvisie.

Nu wil de gemeente dieper ingaan op een aantal vragen die nog open staan. Daarom organiseert de gemeente op maandag 1 maart en woensdag 3 maart twee (online) bewonersavonden.

Tijdens deze bewonersavonden wordt er dieper ingegaan op vier onderwerpen:
- ontwikkelingen en landschap
- gezondheid
- wonen
- duurzame energie

Praat je mee? Geef je dan op via www.omgevingsvisieschagen.nl. Beide avonden starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur. Na aanmelding volgen alle verdere instructies.

Op deze site is tevens de eerste versie van de Omgevingsvisie te vinden en kun je een reactie achterlaten.

Neem voor meer informatie contact op met Natasja Verhoeve van de Gemeente Schagen via telefoonnummer: 06 104 25 114.

Heel graag tot 1 of 3 maart aanstaande!