30.9.2021

Na onderzoek is er een onafhankelijk rapport opgesteld.

‍Op woensdag 29 september aanstaande presenteren Gerrit Westerink en Martin van der Jagt hun rapport over het verkoopproces van OldSkoel, de voormalige basisschool in Burgerbrug. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis en wordt vanaf de start om 19.30uur live uitgezonden op raad.schagen.nl. 

Op woensdag 29 september aanstaande presenteren oud-burgermeester Gerrit Westerink en Martin van der Jagt hun rapport over het verkoopproces van OldSkoel, de voormalige basisschool in Burgerbrug. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis en wordt vanaf de start om 19.30uur live uitgezonden op raad.schagen.nl

Op verzoek van de gemeenteraad hebben de heren, als onafhankelijke derden, een feitenrelaas opgetekend naar aanleiding van de onrust en vele vragen in Burgerbrug rondom de verkoop van OldSkoel. Er zijn gesprekken geweest met alle betrokken en er is een informatie inloopavond georganiseerd om op die wijze het onafhankelijk rapport op te kunnen stellen.  

De presentatie van de bevindingen kan online gevolgd worden, maarde bijeenkomst is tevens fysiek bij te wonen. Er is een beperkt aantal plekken, aanmelden is gewenst (griffie@schagen.nl).