3.11.2022

Meepraten over de infrastructuur van onze gas- en elektraleidingen? Dat kan op maandag 14 november!

Ben jij al van het gas afgestapt? Of ben je van plan om zonnepanelen aan te schaffen? Benieuwd hoe er binnen de gemeente Schagen over de infrastructuur van onze gas- en elektraleidingen wordt gedacht? Neem deel aan deze discussie op maandag 14 november 2022 vanaf 19.30 uur

Ben jij al van het gas afgestapt? Of ben je van plan om zonnepanelen aan te schaffen? Benieuwd hoe er binnen de gemeente Schagen over de infrastructuur van onze gas- en elektraleidingen wordt gedacht?

Kom dan op maandag 14 november 19.30 uur naar de openbare bijeenkomst voor de raad en andere geïnteresseerden om hierover te discussiëren.

Want wat kunnen de huidige systemen van Liander in onze gemeente aan? Kunnen we zomaar alle zonnepanelen plaatsen die we wensen? Waarom moet er een regelstation komen tussen St. Maarten en St. Maartensbrug?

Over dit en meer wordt op deze avond gesproken.

Er komen diverse sprekers en er zal een paneldiscussie met de zaal gehouden worden. Kortom, het belooft een boeiende avond te worden.

Interesse om hierbij aanwezig te zijn? Wees welkom! Aanmelden is niet nodig. Heel graag tot 14 november in het gemeentehuis.