14.1.2021

Twee oordeelsvormende vergaderingen op de planning

Er staan weer twee oordeelsvormende vergaderingen klaar om van start te gaan. Wist je dat jij hier een belangrijke rol in kunt spelen? Spreek in en deel je kennis, kunde en onderbouwde mening.

Voordat een onderwerp in de raadsvergadering wordt behandeld, wordt het in een oordeelsvormende vergadering besproken. Zoals dinsdag- en woensdagavond, 12 en 13 januari.

JIJ, als inwoner van de gemeente Schagen kan hier een belangrijke rol in spelen. JIJ kunt namelijk jouw kennis, kunde en onderbouwde mening delen met de raadsleden.Hoe? Door aan het begin van de vergadering, óf tijdens het agendapunt gebruikte maken van jouw inspreekrecht.

Aan het begin van de vergadering vertel je wie je bent en wat je te zeggen hebt over welk agendapunt. Wanneer het bewuste agendapunt vervolgens aan de bod komt, kun je eventueel nog verder meepraten.

Op de agenda van dinsdag 12 januari staat onder andere:
-vaststelling bestemmingsplan Buitenvaert
-bestemmingsplan 'Harmenkaag 10 te Schagen'
-vaststellen bestemmingsplan Groenedijk naast 1, Sint Maarten

De volledige agenda vind je door op de volgende link te klikken:
agenda oordeelsvormende vergadering dinsdag 12 januari.

Op de agenda van woensdag 13 januari staat onder andere:
- toelichting op het Duurzaamheidsprogramma
- reconstructie van de Schagerweg in Schagerbrug

De volledige agenda vind je door op de volgende link te klikken:
agenda oordeelsvormende vergadering woensdag 13 januari.

Wil je een vergadering bijwonen? Neem dan snel contact op met de griffie door eenmail te sturen naar het volgende mailadres: griffie@schagen.nl. Aanmelden vooreen vergadering kan tot op de dag zelf voor 12.00 uur in de middag.

Wil je iets inspreken? Vermeld dit dan bij je aanmelding. Weet overigens dat, wanneer jij inspreekt, je ook vragen kunt verwachten vanuit de raadsleden.