29.3.2021

Een flinke agenda voor de raadsvergadering

Dinsdag 30 maart staat er weer een raadsvergadering van de gemeenteraad van Schagen gepland. Deze keer tikt de raad flink wat hamerstukken af, worden er twee nieuwe steunfractieleden benoemd en maken twee mensengebruik van hun inspreekrecht. Ook benieuwd naar wat er besproken en besloten gaat worden?

Dinsdag 30 maart staat er weer een raadsvergadering van de gemeenteraad van Schagen gepland. Deze keer tikt de raad flink wat hamerstukken af, worden er twee nieuwe steunfractieleden benoemd en maken twee mensengebruik van hun inspreekrecht. Ook benieuwd naar wat er besproken en besloten gaat worden? Klik dan dinsdagavond op deze link en kijk en luister mee!

Om klokslag 19.30 uur zal de voorzitter, burgemeester Marjan van Kampen, de (online) vergadering officieel openen. Naast de gebruikelijke agendapunten is er deze keer aandacht voor een motie over het onderhoudsniveau binnen de toeristische gebieden van onze gemeente en worden er een aantal coördinatiebesluiten genomen. De twee insprekers zullen hun ideeën over de verkeerssituatie in de Thorbeckestraat in Schagen delen.

Al met al een bomvolle agenda voor deze raadsvergadering, die ook deze keer digitaal gehouden zal worden. Via deze link ga je direct naar de live uitzending. De volledige agenda vind je door op deze link te klikken.

De gemeenteraad van Schagen ziet je (online) aanwezigheid met veel plezier tegenmoet!