1.11.2022

De gemeenteraad is op zoek naar ideeën

‍De gemeenteraad wil graag samen met de inwoners beleid maken en uitvoeren. Maar hoe doe je dat? Heb jij een idee? Wil jij meedenken? Wees dan welkom en ga op woensdag 23 november vanaf 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in gesprek met de raad. Meld je aan, deel je ideeën en praat mee!

De gemeenteraad wil graag samen met de inwoners beleid maken en uitvoeren. Maar hoe doe je dat?

Wil jij meedenken? Wees dan welkom en ga op woensdag 23 november vanaf 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in gesprek met de raad. Meld je aan, deel je ideeën en praat mee!

Dertig inwoners kunnen zich aanmelden om in gesprek te gaan met de leden van de raad. Na een algemene inleiding en korte workshop over bugerparticipatie, wordt er in groepjes verder gesproken over hoe we dit binnen de gemeente Schagen vorm kunnen geven.  

Ben je erbij?
Praat je mee over hoe de manieren waarop de inwoners van Schagen meer invloed op het gemeentebeleid kunnen hebben? Aanmelden kan door voor 18 november 2022 een mail naar de griffie van de gemeente te sturen: griffie@schagen.nl Hierin graag je naam, leeftijd en woonplaats vermelden, zodat we een representatieve groep kunnen vormen. De raad kijkt uit naar je komst!